Content voor Ingelogde Gebruikers

Derks Transport is uw betrouwbare partner op het gebied van sleufsilo’s. Wij hebben veel kennis en ervaring in de agrarische sector en hebben al vele bedrijven geholpen met deze duurzame oplossing voor opslag van voer en mest.

Onze sleufsilo elementen zijn van zeer hoge kwaliteit die vervaardigd zijn van een speciaal beton met een hoge dichtheid. Hiermee wordt voorkomen dat de zure sappen uit het voer de betonelementen aantasten.

Wij bouwen de sleufsilo’s van begin tot het eind, dit begint met het egaliseren van de ondergrond en het aanbrengen van het zandbed. Vervolgens worden de platen gelegd en worden de sleufsilo wanden geplaatst.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de sleufsilo’s bij Derks Transport? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een sleufsilo voor uw specifieke situatie. Neem contact op met onze specialist Thomas van Wijk.

sleufsilos

Wilt u een nieuwe sleufsilo bouwen? Of hebt u een kuil zonder sleufsilowanden en is het tijd om een sleufsilo te bouwen? Wij hebben bij vele agrarische bedrijven deze oplossing voor de opslag van voer en mest gerealiseerd. Een sleufsilo is uiteindelijk een duurzame oplossing en een plaats voor opslag. Dankzij de hoge sleufsilowanden kunt u veel meer voer kwijt binnen dezelfde oppervlakte. En dankzij de agriplaten als ondergrond en de sleufsilowanden rondom behoudt het voer veel beter zijn kwaliteit.

Sleufsilo bouwen of kuilplaat plaatsen

Binnen de agrarische sector hebben we het vaak over een sleufsilo bouwen. Een opslagbunker van voer of mest binnen uw terrein. Sleufsilo werd in het verleden vaak kuilplaat genoemd. Voor ons is het geen probleem welke benaming u gebruikt. Het plaatsen van kuilplaten of een sleufsilo bouwen spreekt voor zich!

Kwaliteit sleufsilo elementen

Onze sleufsilowanden zijn vervaardigd van een speciaal beton dat van hoge kwaliteit is. Een soort beton met een hoge dichtheid. Daarnaast is het beton zuurbestendig zodat de sappen uit het voer niet in het beton dringen en dit aantasten. Een lange levensduur van sleufsilowanden zijn dan ook gegarandeerd.

Sleufsilo’s bouwen wij compleet

We bereiden de locatie voor door ter plaatse de ondergrond te egaliseren en een zandbed aan te brengen. Hierop leggen we de agriplaten, waarna we de sleufsilowanden plaatsen. Daarbij kan het gaan om een enkel– of meervoudige sleufsilo (met U-elementen als tussenwanden). Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Binnen een dag kan uw sleufsilo al klaar zijn voor gebruik. Alle ruimte dus voor het kuilgras of de mais van het nieuwe seizoen!

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van sleufsilo’s bij Derks Transport? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een sleufsilo voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op!

zoeken

Winkelmand

Scroll naar boven