Innovatieve oplossingen voor veilige en efficiënte opslag van voedergewassen,
met zorg voor kwaliteit en behoud van voedingswaarde.

Sleufsilo's

Een sleufsilo is een constructie die bijvoorbeeld wordt gebruikt om veevoer op te slaan, met name gras of maïs. Het is een langwerpige put in de grond, meestal gemaakt van betonnen wanden en vloeren. Sleufsilo’s kunnen dan ook worden gebouwd met behulp van een combinatie van megablokken en betonplaten.

Een sleufsilo gemaakt van megablokken en betonplaten biedt bijvoorbeeld verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele betonnen silo. Zo is het bouwproces sneller en eenvoudiger en kan de silo gemakkelijker worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Bovendien zijn megablokken en betonplaten duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor de levensduur van de silo wordt verlengd.

Toepassing

Door het gebruik van megablokken en betonplaten kan de sleufsilo op maat gemaakt worden en is het gemakkelijk om uit te breiden of te verplaatsen. Bovendien is het een duurzame oplossing omdat het materiaal lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Het aanleggen van een sleufsilo door ons zorgt voor een professionele en efficiënte oplossing voor het opslaan van bijvoorbeeld veevoer, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een bak koffie!