Met de krachtige greep van een knijperwagen kunnen grote hoeveelheden materialen worden verplaatst,
waarbij elke lading met precisie en efficiëntie wordt vastgegrepen en losgelaten.

De krachtige greep van een knijperwagen

Knijperwagens

Een knijperauto is een vrachtwagen die is uitgerust met een hydraulische arm en een knijper die aan de arm is bevestigd. De knijper kan worden geopend en gesloten om materialen op te pakken en te transporteren, zoals bouw- en sloopafval, puin, grond en stenen. 

Knijperauto’s worden vaak gebruikt in de bouw- en sloopindustrie, maar ook in andere sectoren waar grote hoeveelheden materialen moeten worden opgehaald en getransporteerd. Ze zijn een efficiënte manier om grote hoeveelheden materialen te vervoeren, omdat ze snel kunnen laden en lossen en vaak grote hoeveelheden tegelijkertijd kunnen dragen.

Knijperwagens

Een knijperwagen is een vrachtwagen die is uitgerust met een hydraulische arm en een knijper die aan de arm is bevestigd. De knijper kan worden geopend en gesloten om materialen op te pakken en te transporteren, zoals bouw- en sloopafval, puin, grond en stenen. 

Knijperwagens worden vaak gebruikt in de bouw- en sloopindustrie, maar ook in andere sectoren waar grote hoeveelheden materialen moeten worden opgehaald en getransporteerd. Ze zijn een efficiënte manier om grote hoeveelheden materialen te vervoeren, omdat ze snel kunnen laden en lossen en vaak grote hoeveelheden tegelijkertijd kunnen dragen.

Direct een knijperwagen nodig? Neem contact op met de planning via 024 - 641 40 76!

Direct een knijperwagen nodig? Neem contact op met de planning via 024 - 641 40 76!