Bouwen op stabiliteit. Onze keerwanden bieden betrouwbare ondersteuning en bescherming,
waardoor uw projecten op solide fundamenten kunnen rusten.

Keerwanden

Keerwanden zijn constructies die worden gebruikt om hoogteverschillen in de grond op te vangen. Ze worden vaak toegepast in de bouw en infrastructuur om bijvoorbeeld dijken en taluds te verstevigen, hoogteverschillen op te vangen bij bruggen en viaducten, en om geluidswallen en keermuren te creëren. Keerwanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, afhankelijk van de toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld rechte wanden, hoekwanden en gebogen wanden. De wanden zijn doorgaans gemaakt van prefab beton en kunnen eenvoudig op locatie worden geplaatst.

Keerwanden bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere constructiemethoden. Zo zijn ze relatief snel en eenvoudig te plaatsen, en zijn ze een kostenbesparende oplossing omdat ze geen fundering nodig hebben. Bovendien zijn keerwanden duurzaam en onderhoudsarm.

Toepassing

Keerwanden zijn een belangrijk onderdeel van veel bouw- en infrastructuurprojecten. Als u op zoek bent naar keerwanden voor uw project, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies.

Keerwanden hebben een breed scala aan toepassingen in de bouw- en infrastructuurprojecten enkele toepassingen zijn:

  • Grond- en waterretentie: Keerwanden kunnen worden gebruikt om grond en water vast te houden en te voorkomen dat deze zich verplaatsen naar gebieden waar dat niet wenselijk is, zoals wegen, gebouwen en waterwegen.
  • Oeverbescherming: Keerwanden kunnen worden gebruikt om oeverbescherming te bieden langs waterwegen, meren en kustlijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt om erosie te voorkomen en de stabiliteit van de oevers te behouden.
  • Opslag: Keerwanden worden vaak gebruikt als wanden voor opslagtanks, zoals mest- of slibopslag, of voor het opslaan van materialen zoals zand, grind of puin.
  • Geluidsschermen: Keerwanden kunnen worden gebruikt als geluidsschermen langs wegen, spoorwegen en industriële gebieden.
  • Siermuur: Keerwanden kunnen worden gebruikt als siermuur in de tuin, parken of op openbare plaatsen.

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige keerwanden in verschillende afmetingen en vormen. Onze keerwanden zijn vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig beton, waardoor ze een lange levensduur hebben en weinig onderhoud nodig hebben.

Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke keerwanden het beste passen bij uw specifieke project. Wij bieden ook een volledige levering en plaatsen service voor onze keerwanden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een bak koffie!