Grote kracht in eenvoud. De solide keuze voor robuuste beveiliging, snelle installatie
en veelzijdig gebruik in diverse bouw- en infrastructuurprojecten.

Megablokken

Megablokken, ook wel betonblokken genoemd, zijn grote betonnen bouwblokken die gebruikt worden in de bouw- en constructie-industrie. Onze blokken zijn gemaakt van sterk en duurzaam beton en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen snel en gemakkelijk worden gestapeld om muren en wanden te vormen.

Megablokken hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Ze zijn bijvoorbeeld sneller en gemakkelijker te installeren dan traditionele muren, waardoor ze de bouwtijd en kosten kunnen verminderen. Ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen en te hergebruiken, wat ze een duurzame keuze maakt.

Toepassing

Megablokken kunnen onder andere gebruikt worden voor:

  • Opslag: Megablokken worden vaak gebruikt als wanden voor opslagtanks voor materialen zoals zand, grind of puin.
  • Keerwanden: Megablokken kunnen worden gebruikt als keerwanden om grond en water vast te houden en te voorkomen dat deze zich verplaatsen naar gebieden waar dat niet wenselijk is.
  • Geluidsschermen: Megablokken worden vaak gebruikt als geluidsschermen langs wegen, spoorwegen en industriële gebieden.
  • Bescherming tegen overstromingen: Megablokken kunnen worden gebruikt om gebieden te beschermen tegen overstromingen en om de stroming van water te beheersen.
  • Oeverbescherming: Megablokken kunnen worden gebruikt voor oeverbescherming langs waterwegen, meren en kustlijnen.
  • Megablokken zijn er in verschillende maten en gewichten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen. De keuze van het juiste blok hangt af van de specifieke behoeften van het project.

Bij ons kunt u eenvoudig megablokken bestellen voor uw bouwproject. Wij bieden hoogwaardige blokken tegen een scherpe prijs en kunnen deze op locatie leveren en plaatsen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een bak koffie!

WhatsApp Image 2024-01-18 at 17.36.39 (6)
WhatsApp Image 2024-01-18 at 17.36.40 (1)