Project Jako Cuijk

Project

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben we voor Jako in Cuijk met trots gezorgd voor de levering van h-profiel stenen voor een recent project. Deze samenwerking heeft geleid tot een vlotte en efficiënte uitvoering van het straatwerk.

Bij dit project was het voor ons van groot belang om ervoor te zorgen dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar waren. Dankzij ons just-in-time leveringsschema konden we dit doel bereiken. Hierdoor werden de h-profiel stenen precies op het moment van gebruik geleverd, waardoor er minimale handelingen nodig waren voor het aanbrengen van het straatwerk. Dit bespaarde niet alleen kostbare tijd, maar verminderde ook onnodige bewegingen en logistieke handelingen op de projectlocatie.

De soepele coördinatie en het tijdig leveren van de h-profiel stenen droegen bij aan een gestroomlijnde uitvoering van het project. Als betrouwbare partner in bouw- en infrastructuurprojecten blijven we ons inzetten voor doelgerichte oplossingen en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer succesvolle samenwerkingen te realiseren en onze klanten te ondersteunen bij hun projectdoelen.