Content voor Ingelogde Gebruikers

Derks Transport, uw leverancier voor grondstoffen en betonproducten!

Wij staan klaar om uw project van grondstoffen en betonproducten te voorzien. Snelle levering, hoge kwaliteit van producten, duidelijke en korte communicatielijnen zijn onze weg naar tevreden klanten. Heeft u een project groot of klein, particulier of zakelijk, wij staan voor u klaar met de juiste hoeveelheid op de juiste plaats op het juiste tijdstip.

Asfalttransport

Voor asfalttransport bent u aan het juiste adres, met ons uitgebreide wagenpark brengen wij uw asfaltproject tot een goed einde.

Bulktransport

Zand, grond, beton, granulaten, slib, straatwerk en meer! Wij vervoeren en leveren bouw-en grondstoffen op de gewenste locatie.

Diepladertransport

Voor de aanvoer en afvoer van machines op projecten, bouwplaatsen of andere gelegenheden bieden wij diepladertransport aan.

Gladheidsbestrijding

In de koudere maanden houden wij ons ook bezig met gladheidsbestrijding. Zo zorgen wij er mede voor dat u veilig de weg op kan.

Op-en overslag

Onze op-en overslag maakt de aanvoer via schepen eenvoudig en efficiënt, dankzij onze centrale ligging is het een goed doorvoerpunt.

Zandtransport

Transport over onverhard terrein behoort ook tot de mogelijkheden van Derks Transport. Werp eens een blik op onze 10x8 en 8x8 vrachtwagens.

Ons verhaal

De familie Derks heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de sector en werkt met gemotiveerde en vakkundige werknemers. Met een modern wagenpark zijn wij uw partner voor leveranties van grond en bouwstoffen, op- en overslag, leveranties van beton producten en transport voor derden.

Onze kernactiviteiten

Bekijk onze kernactiviteiten

Wij helpen u graag verder

Direct antwoord nodig? Gebruik de livechat of bel 024 - 641 40 76